Welkom op de pagina van groep 8!

We hebben 2 juffen in de klas: de Ascha’s! Dit zijn juf Mascha en juf Sascha.
Juf Mascha werkt op maandag en dinsdag en op de andere dagen is juf Sascha bij ons in de groep.
In onze groep zitten 15 kinderen: 8 meisjes en 7 jongens.
Het is een spannend jaar, want aan het eind van dit jaar gaan wij van deze school af…dan gaan wij eindelijk naar het voortgezet onderwijs.
We zullen dit jaar dus moeten zoeken naar welke school we willen en kunnen. In januari en februari kunnen we een kijkje nemen op alle scholen van het voortgezet onderwijs. Voor 1 maart krijgen we ons definitief schooladvies en dan kunnen we ons aanmelden naar de school van onze keuze.
In april maken we nog de Cito eindtoets om te kijken of we het goede niveau hebben gekozen.
Gelukkig duurt dit allemaal nog even en hebben we nog tijd om hier heel veel voor te oefenen.
We zijn dus al keihard aan het werk in groep 8!
Verder hebben we in groep 8 ook nog tijd voor de leukere dingen, zoals: uitjes naar middelbare scholen, proeflesjes op de middelbare scholen, projecten en natuurlijk… de musical aan het eind van het jaar!
We maken er een gezellig jaar van!

Groeten van alle kinderen én juffen van groep 8